Over ons

Wij zijn vloerverwarming service benelux

Bij Vloerverwarming Service Benelux zijn we gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige, energiebesparende vloerverwarmingssystemen en ruimteregeling die bijdragen aan een comfortabel en gezond binnenklimaat.

VSB realiseert de vloerverwarming voor uw bouwproject

Wilt u ook genieten van een comfortabele warme vloer? Vloerverwarming Service Benelux installeert vloerverwarming in de gehele Benelux zoals de naam al zegt, zelfs in Duitsland!

Ervaren en gedreven toffe gasten
0 +
Aantal meters gelegd
0 +
Berekening vloerverwarming

Vloerverwarming Service Benelux ondersteunt u graag bij het berekenen en ontwerpen van uw vloerverwarmingssysteem en ruimteregeling. Wij ontwerpen alle vloerverwarmingssystemen volgens ISO-publicatie 49 en de NEN-EN 1264.

Ontwerp werktekening

Na akkoord en schriftelijke opdracht op onze offerte, verzorgt Vloerverwarming Service Benelux de aanbevolen ontwerptekening(en) van het vloerverwarmingssysteem voor u. Deze verlegtekening wordt standaard voorzien van inregelstanden per groep.

Vloerverwarming installatie

Het installeren van vloerverwarming is een gespecialiseerd vak. Onze toffe gasten van Vloerverwarming Service Benelux beheersen dit vak uitstekend en zijn ook gespecialiseerd in ruimteregeling. Kortom, we verzorgen uw totale project.

Onze toffe gasten

Werken met professionals maakt het verschil

Tevreden klanten en ambitieuze projecten zijn van ons vanzelfsprekend